ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικεντρώνεται στην βελτίωση ο Μάντζιος, νέα μίνι προετοιμασία από σήμερα ελέω διακοπής!

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, προκειμένου να δουλέψουν πάνω σε τομείς που θα επιφέρουν την βελτίωση της ομάδας, όταν και θα κληθεί να αγωνιστεί ξανά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι”  θα δώσουν το επόμενο παιχνίδι τους στις 22 του μήνα, στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και μέχρι τότε έχουν μπροστά τους ένα δεκαήμερο και κάτι περισσότερο στο οποίο μπορούν να δουλέψουν σκληρά για να βελτιώσουν ορισμένες αδυναμίες τους.

Το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι πως στο διάστημα της διακοπής θα στερηθεί μόνο τρεις ποδοσφαιριστές του, τους διεθνείς Γκάνεα, Σιαμπάνη και Έμαν. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεσή του, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Εκεί που θέλει να εστιάσει o 51χρονος προπονητής είναι κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, καθώς ναι μεν ο Άρης κερδίζει τα παιχνίδια του, αλλά δεν είναι όσο αποτελεσματικός θα ήθελε. Το… αγαπημένο, άλλωστε, 1-0 του Άρη συνεχίζει να τον ακολουθεί φέτος.

Όσον αφορά την άμυνα, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία σταθερή εικόνα μεσοαμυντικά, κάτι που αφήνει ικανοποιημένο τον Έλληνα κόουτς, όμως, δεν τον καθησυχάζει.

Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα θυμίζουν μία… μίνι προετοιμασία πάνω σε συγκεκριμένους τομείς και από την επόμενη εβδομάδα θα επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί.

 

To Top