ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Άρη για τον α΄γύρο: Τα ντέρμπι που ακολουθούν και πότε θα οριστούν τα αναβληθέντα ματς

Μέχρι στιγμής ο Άρης έχει δώσει τους έξι από τους οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, στους οποίους έχει συγκεντρώσει 16 βαθμού, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά την διακοπή του πρωταθλήματος αυτή την εβδομάδα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, επιστρέφουν καλώς εχόντων των πραγμάτων στην δράση κόντρα στον Παναιτωλικό στις 22 Νοεμβρίου.

Ενδεχομένως, στις 25 του μήνα, να οριστεί από την Super League η αναμέτρηση του Άρη με την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στους “κιτρινόμαυρους”. Έπειτα από αυτό, ακολουθεί για τον Άρη ντέρμπι εντός έδρας, καθώς στις 28/11 θα υποδεχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Ολυμπιακό, όπως και στις 13/12 τον ΠΑΟΚ.

Κόντρα στην ομάδα του Πειραιά θα είναι το δεύτερο φετινό ντέρμπι για τον Άρη, μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς αναβλήθηκε με την ΑΕΚ, το περασμένο Σάββατο. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ ολοκληρώνονται στις 10/12 και θα μπορούσε η αναμέτρηση να οριστεί πριν τα Χριστούγεννα, όμως η ομάδα της Αθήνας αγωνίζεται στις 21/12 με τον Βόλο εντός έδρας. Προηγουμένως αγωνίζεται στις 16/12, μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό, το ματς δηλαδή που επίσης είχε αναβληθεί για την 1η αγωνιστική.

Ο β΄γύρος θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου, επομένως θα αναζητηθεί η “χρυσή τομή” από την Super League για να οριστούν αυτές οι αναμετρήσεις νωρίτερα. Το κατά πόσο είναι εφικτό φέτος, λόγω κορωνοϊού και κούρασης των ομάδων, να οριστούν τα αναβληθέντα ματς μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ελέγχεται…

Το πρόγραμμα του Άρη μέχρι το τέλος του α΄γύρου:

22/11 Παναιτωλικός-Άρης

25/11 ΑΕΛ-Άρης (πιθανότατα)

28/11 Άρης-Ολυμπιακός

5/12 Ατρόμητος-Άρης

13/12 Άρης-ΠΑΟΚ

19/12 ΟΦΗ-Άρης

Αναμονή για το Άρης-ΑΕΚ

 

 

To Top