ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αυτούς θα… παλέψει για μία θέση βασικού στην Ρουμανία ο Γκάνεα (video)

O Κριστιάν Γκάνεα έχει κληθεί στην Εθνική Ρουμανίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια κατά το παρελθόν, με τελευταίο αυτό κόντρα στην Ολλανδία τον Νοέμβριο του 2017, σε ένα διεθνές φιλικό.

Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά και τώρα έχει την ευκαιρία αυτή, καθώς από την προεπιλογή, κατάφερε και κέρδισε μία θέση στην αποστολή των Ρουμάνων, για το φιλικό με την Λευκορωσία στις 11 Νοεμβρίου και για δυο αγώνες για το Nations League, με την Νορβηγία (εντός) στις 15 Νοεμβρίου και την Βόρεια Ιρλανδία (εκτός) στις 18 του μήνα.

Ο 28χρονος μπακ του Άρη, επί της ουσίας κάλυψε το κενό του Nicușor Bancu (παίζει στην ρουμανική Κραϊόβα), ο οποίος είναι τραυματίας.

Για να αγωνιστεί βασικός ο μπακ των “κιτρινόμαυρων” θα πρέπει να επιλεγεί έναντι του 34χρονου Mario Camora της Κλουζ, αλλά και του Alin Toșca (Γκαζιαντέπ), που αν και σέντερ μπακ, αγωνίζεται και ως αριστερό μπακ. Yπάρχει και ο Cristian Manea (Kλουζ) που θυμίζει… Σάκιτς, καθώς μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας. Ο μοναδικοί “καθαρόαιμοι” αριστεροί μπακ, όμως, είναι οι Γκάνεα και Καμόρα.

To Top