ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικοινωνία Καρυπίδη-Χαριστέα, θα κλείσουν ένα-ένα τα “ανοιχτά μέτωπα” μετά τις 4 Μαΐου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα, Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας προκειμένου να συζητήσουν για την “επόμενη μέρα” του ποδοσφαιρικού Άρη.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και υπάρξει άρση των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις στις 4 Μαϊου, τότε ο Θοδωρής Καρυπίδης θα μεταβεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να δρομολογήσει εξελίξεις στα “ανοιχτά” ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα.

Θα συναντηθεί με τους Χαριστέα και Ένινγκ, ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις τόσο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όσο και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Τα ζητήματα που ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει είναι πολλά. Αρχικά το θέμα του προπονητή, καθώς δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Μίχαελ Ένινγκ παρά την αρχική προφορική συμφωνία και έπειτα τα θέματα που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Από τις ανανεώσεις που με εξαίρεση τις προτάσεις σε Γκάμα-Ματίγια, όλες οι υπόλοιπες έχουν προς το παρόν “παγώσει” μέχρι και την μεταγραφική ενίσχυση, με τον Άγγελο Χαριστέα να περιμένει τις τελικές αποφάσεις για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, ώστε να μπορέσει μόλις βρεθεί οριστική λύση με το μεταγραφική ban να κάνει τις κινήσεις του.

To Top