ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο πρόγραμμα ενόψει επανέναρξης, περνούν από εργομετρικά οι παίκτες του Άρη

Όλα δείχνουν πως θα έχουμε και πάλι… σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League με τους “κιτρινόμαυρους” να ετοιμάζονται για την επανέναρξη.

Από σήμερα, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη διαφοροποιείται, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την επάνοδο στις προπονήσεις, μέσα στον Μάιο, όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες μέρες.

Ο γυμναστής της ομάδας, Λάζαρος Βαρδάκης, έχει αναλάβει ένα νέο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες που θα ακολουθήσουν, καθώς η επιστροφή μετά από σχεδόν δύο μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολη κι επίπονη.

Με αυτό τον τρόπο, αλλάζοντας το κατ΄οίκον πρόγραμμά τους, θέλει να κάνει την προσαρμογή τους σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων πολύ πιο εύκολη.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, οι ποδοσφαιριστές του Άρη που είναι όλοι στην Θεσσαλονίκη (Έλληνες και ξένοι) θα κληθούν να περάσουν από εργομετρικά.

Προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο καθένας μετά από το μεγάλο διάστημα εγκλεισμού, ώστε αν χρειαστεί να ληφθεί ξεχωριστή μέριμνα για τον καθένα στο κομμάτι της προετοιμασίας για την επανέναρξη.

To Top