Επικοινωνία με το Υπουργείο Οικονομικών για τελικό ραντεβού ενόψει άρθρου 99

Νέα επαφή με το υπουργείο Οικονομικών θα επιχειρηθεί στη διάρκεια της ημέρας από την ΠΑΕ Άρης με στόχο την οριστικοποίηση της συνάντησης με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του υπουργείου, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του διακανονισμού της οφειλής προς το δημόσιο μέσω του άρθρου 99.

Η ΠΑΕ από τις 12 Ιουνίου έχει αποστείλει σχετικό αίτημα για συνάντηση είτε με τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Στουρνάρα, είτε με τον υφυπουργό, Γιώργο Μαυραγάνη, προκειμένου να αναλυθούν όλα τα δεδομένα γύρω από τις οφειλές της ΠΑΕ προς το δημόσιο και να οριστικοποιηθεί ένας τρόπος πληρωμής των οφειλών αυτών μέσα από τις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Οι κίτρινοι ευελπιστούν ότι σήμερα θα κλείσουν το ραντεβού γι’ αυτή τη συνάντηση και θα ετοιμάσουν το κλιμάκιο προεξάρχοντος του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, το οποίο και θα εκπροσωπήσει της ΠΑΕ.

Πρέπει άμεσα να τελειώσει αυτή η υπόθεση, να μπει σε συγκεκριμένο αριθμό (πολλών) μηνιαίων δόσεων το τελικό ποσό καταβολής και να αρχίσει να πληρώνει η ΠΑΕ.



To Top