Συμφώνησε με Ντάνστον ο Ολυμπιακός

Στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του Άρη, Μπράιαντ Ντάνστον βρήκε ο Ολυμπιακός τον αντικαταστάτη του Κάιλ Χάινς και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή του για δύο χρόνια.

Τα ιταλικά σενάρια επαληθεύτηκαν τελικά και οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν για τα επόμενα δύο χρόνια τον Αμερικανό φόργουορντ της Βαρέζε. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε χθες, όταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τα είπαν από κοντά με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο 27χρονος άσος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ιταλικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, ενώ όπως και ο Χάινς, διακρίνεται για την έφεσή του στα κοψίματα. Παρ’ όλα αυτά ο ύψους 2.03 μ. φόργουορντ διαθέτει μεγαλύτερα ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού από τον πρώην παίκτη των Πειραιωτών, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 14,2 πόντους και 7,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα αναμένεται η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να προχωρήσει και στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ντάνστον, για την επόμενη διετία.

Αξίζει από εκεί και πέρα να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «sportando.net», ο Αμερικανός που στο παρελθόν πέρασε και από τον Άρη, απέρριψε πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο για χάρη των Πειραιωτών. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό του, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» τόνιζαν ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα ακούγονταν περί 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Διάβασε περισσότερα στο: Ντάνστον ο αντι-Χάινς (vids) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

To Top