Επικοινωνία Τζανόπουλου με Γραμμένο: “Πρέπει να… τρέξει ο Άρης”

Ο Μιχάλης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής με τις δηλώσεις του στο PRESSARIS, ξεκαθάρισε ότι θα περιμένουν τον Άρη, αλλά όχι… εσαεί. Οι ημερομηνίες είναι ασφυκτικές και οι κίτρινοι θα πρέπει να λύσουν άμεσα τα εσωτερικά τους θέματα και να προχωρήσουν τις διαδικασίες.

Όπως είπε στις δηλώσεις του “δεν μπορούμε να αρνηθούμε στον Άρη να τον περιμένουμε…” και είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε επικοινωνία του Τζανόπουλου με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βαγγέλη Γραμμένο (ο οποίος ουσιαστικά εκπροσωπεί την ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη) προκειμένου να στείλει το μήνυμα: “πρέπει να… τρέξει ο Άρης”!

Η 25η Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής, ώστε στη συνέχεια η επιτροπή να εισηγηθεί τους ομίλους στην ΕΠΟ. Στην περίπτωση του Άρη αναμένεται να υπάρξει μια σιωπηρή παράταση μέχρι το πρωί της Τρίτης 26ης Αυγούστου, αλλά μέχρι τότε και ο Άρης θα πρέπει να… δράσει.

Στο πλευρό του Άρη είναι και η ΕΠΣΜ για να ξεπεραστούν τυπικά εμπόδια. Απαραίτητη προϋπόθεση να καταθέσει ο Άρης δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ εθνική μαζί με παράβολο για να “ανοίξει” η διαδικασία και να έχει η επιτροπή και η ΕΠΟ κάτι χειροπιαστό.

Όπως όμως διεμήνυσε και ο Τζανόπουλος: “Ο Άρης πρέπει να… τρέξει”.

To Top