Πως ο Άρης ενώνει τον Πάσαλιτς με τον Γουόλτερ Μπέρι και τον Μπρέισι Ράιτ!

Έλληνες παίκτες που έχουν επιστρέψει στον Άρη για δεύτερη θητεία υπάρχουν αρκετοί. Ξένοι όμως μόλις δύο μέχρι και χθες που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο Βόσνιος μπήκε από χθες σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών, μη Ελλήνων, με διπλή θητεία σε διαφορετικές περιόδους στον Άρη. Μάλιστα ο Πάσαλιτς είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που θα κάνει κάτι τέτοιο με την φανέλα του Άρη. Ο Γουόλτερ Μπέρι και ο Μπρέισι Ράιτ είναι οι μοναδικοί ξένοι που επέστρεψαν για δεύτερη θητεία στους κίτρινους.

Ο Γουόλτερ Μπέρι φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα την περίοδο 1991-92, αλλά έφυγε μεσούσης της περιόδου. Επέστρεψε πέντε χρόνια μετά, την περίοδο 1996-97, για να αντικαταστήσει τον τραυματία Τσαρλς Σάκλεφορντ.

Ο Μπρέισι Ράιτ αποτέλεσε επιλογή του Γκόρντον Χέρμπερτ την περίοδο 2007-08. Την επόμενη χρονιά πήγε στην Μπανταλόνα, αλλά προς το τέλος της περιόδου (2008-09) επέστρεψε στους κίτρινους.

Δεν υπάρχει άλλος ξένος παίκτης στην ιστορία του Άρη με διπλή θητεία. Οι Έλληνες που έχουν επιστρέψει είναι οι Γιώργος Σιγάλας, Βλάντο Πέτροβιτς, Αντώνης Ασημακόπουλος, Σωτήρης Καραποστόλου, Γιάννης Σιούτης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Χρήστος Παπανικολάου.



To Top