Επιλογές για όλα γούστα‏! Ώρα για ταμείο!

Καλό Σαββατοκύριακο στους απανταχού φίλους μας. Γεμάτο κουπόνι το σημερινό με πολλές επιλογές κάθε λογιών και αναγκών που εξυπηρετούν τον καθένα μας. Εμείς θα ασχοληθούμε με τα “ΚΑΡΦΩΤΑ” τα ” ΤΟΛΜΗΡΑ” τα ” ΠΑΙΧΝIΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ” και τις “LA BOMPITES”

                                                      ΚΑΡΦΩΤΑ

Ξεκινάμε  με μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Championship την Λίντς. Αυτή υποδέχεται την Σέφιλντ Γουένσντει με μοναδικό στόχο την νίκη που θα την ξεμπλέξει από την υπόθεση παραμονή. Από την άλλη η Γουένσντει έρχεται με σοβαρές απουσίες και δίχως να κυνηγάει κάτι.

Προχωράμε στην SerieB εκεί όπου η πρωτοπόρος και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας Σασσουολο φιλοξενεί την επίσης ανταγωνιστική Μπρέσια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερεις συνεχόμενες γκελες, και επιζητούν επειγόντως τους τρεις βαθμούς για να μην δώσει περαιτέρω δικαιώματα στις διώκτριές της.

Συνεχίζουμε ανηφορίζοντας προς τα play offs του Βελγίου, και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Κορτραικ-Μονς. Ασφαιρη και χωρίς νίκη για έξι αγωνιστικες, παρόλο που στον πρώτο γύρο εντυπωσίασε με τα αποτελέσματα. Σίγουρα δεν ξέχασε την κλάση της και όταν προσφέρεται σε τόσο καλή απόδοση με έναν αντίπαλο που υστερεί κατά πολύ σε ποιότητα, την προτιμούμε!

                                                                ΤΟΛΜΗΡΑ

Στην αδελφική μας Κύπρο, δεσπόζει το ντέρμπι κορυφης ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να “καθαρίσει” την υπόθεση τίτλου από σήμερα, καθώς και το κίνητρο αλλά και οι δυνατότητες υπάρχουν. Από την αντίπερα, η Ανόρθωση θα αγωνιστεί με πολλές αναγκαστικές αλλαγές, και το έργο της γίνεται αυτόματα αρκετά δύσκολο.

Προχωράμε σε ένα άλλο ντέρμπι, όχι κορυφης βέβαια, αλλά για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς λιγκ. Σάλκε εναντίον Λεβερκούζεν στο υπερσύγχρονο Γκελζενκιρχεν. Οι “Ανθρακωρύχοι” έχουν βελτιώσει άρδην την εικόνα τους, έχουν πλησιάσει την τρίτη Λεβερκούζεν ενώ το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει πιθανότητα την πρώτη τριάδα. Η Μπάγερ δεν υπολογίζει στην βασική τετράδα του άξονα και σίγουρα θα δυσκολευτεί πολύ να ξεδιπλώσει το πλάνο της.

Τέλος παμε στο ισχυρό κίνητρο που έχει απόψε η Αστον Βίλα έναντι της αδιάφορης Φούλαμ. Σκοράρει με άνεση και αν προσέξει λίγο την άμυνα της θα πάρει βαθιά ανάσα και απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού. Η παράδοση είναι με τους “Χωριατες” ενώ οι αποδόσεις αποδεκτές.

                                                                ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

               Στα βαθύ της Μεσοποταμίας η ουραγός Μέρλιν.Ι.Γ αναμετράται με την φορμαρισμένη Μπουρσασπορ. Οι “πράσινοι” της Προύσας γνωρίζουν καλά ότι για να έχουν πιθανότητα εισόδου στην πρώτη τετράδα, τέτοια παιχνιδια πρέπει να τα παίρνουν από τα αποδυτήρια… Η αντίπαλη άμυνα δεν είναι αξία αναφοράς και αν δείξει σοβαρότητα θα μετράμε γκολ!

Πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα πιο πάνω, στην Νορβηγία, διασταυρώνονται δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, Βαλερένγκα και Στρομσγκοντσετ. Από την φύση του επιθετικές ομάδες ελπίζουμε σήμερα να μας δικαιώσουν. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και αρκετά τέρματα.

Τελειώνοντας θα κάνουμε μια στάση στον τελικό του Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας. Αντιμέτωπες τα βαριά ονόματα της Ιβηρικης Χερσονήσου, Μπραγκα και Πόρτο., στο ουδέτερο γήπεδο Αλγκάβρε Η προϊστορία λέει γκολ με το τσουβάλι… Μάλιστα και την περασμένη δευτέρα ήρθαν αντιμέτωπες και τελικό σκορ, 3-1 υπέρ των “δρακων” του Πόρτο. Τουλάχιστον θα ματώσουν το διχτακι εκατέρωθεν!

                                                                LA BOMPITES

Για τους λάτρεις των εκπλήξεων, και των υψηλών αποδόσεων(που συνοδευονται και με μεγαλύτερο ρίσκο) έχουμε ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις που “μυρίζουν” μπαρούτι… Πιτέρμπορο Γουότφορντ και Μάλαγα Οσασουνα είναι τα παιχνιδια που μας έστρεψαν την προσοχη.

Στην Αγγλία, οι γηπεδούχοι του Μπορο, δίνουν τον ύστατο αγώνα για την επιβίωση, και κατάφεραν από τελευταίοι και καταιδρωμενοι να ελπίζουν για τα καλά στο όνειρο. Στο εταίρο ματς, η Μάλαγα προέρχεται από την εξαντλητική αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, και ύστερα από την επώδυνη ήττα, στα αποδυτήρια κυριαρχεί κούραση και απογοήτευση! Καλή ευκαιρία για την Οσασουνα να τσιμπήσει κάτι, ώστε να μην έχει το άγχος της παραμονης.

 Προτείνουμε:

                                                                ΚΑΡΦΩΤΑ

ΛΙΝΤΣ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. (1)

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ -ΜΠΡΕΣΙΑ (1)

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΜΟΝΣ (1)

                                                                 ΤΟΛΜΗΡΑ

167 ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ (1)

ΑΣΤΟΝ ΒΊΛΑ – ΦΟΎΛΑΜ (1)

ΣΆΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (1)

                                                                 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΜΕΡΣΙΝ Ι.Γ -ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ (ΟΒΕΡ)

ΒΑΛΕΡΈΝΓΚΑ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ ( ΟΒΕΡ)

ΜΠΡΆΝΚΟ – ΠΌΡΤΟ (G/G)

                                                                 LA BOMPITES

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (1Χ)

ΜΆΛΑΓΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (Χ2)

To Top