Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη

Ο νομικός του Άρη Νίκος Πάσχος “έχασε” τον πατέρα του και ο Ερασιτέχνης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον Νίκο Πάσχο και την οικογένειά του, για τον θάνατο του πατέρα του, Γιώργου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη

Ο Α.Σ. Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του ντελιβερά, Δημήτρη Ασημάκη, μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Ασημάκη, ο οποίος σκοτώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 30/10 σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο εκλιπών ήταν πιστός «στρατιώτης» του ΑΡΗ και μέλος του Α.Σ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για Αλεξόπουλο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη για τον Θωμά Αλεξόπουλο, επί σειρά ετών έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του Βόλεϊ Γυναικών.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. Άρης εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Θωμά Αλεξόπουλου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον Covid-19.

Ο Θωμάς Αλεξόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του Βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου και διακρινόταν για την ευγένεια και το ήθος του. Η προσφορά του στο σύλλογο ήταν μεγάλη και η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του Γιώργου Βαρβούτα, πατέρα του εφόρου του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας, Γιάννη Βαρβούτα.

Τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στον Γιάννη και την οικογένειά του, όπως και στους οικείους του εκλιπόντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης για την απώλεια της οικογένειας του Ρεντζεπέρη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά:

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον έφορο του τμήματος  πετοσφαίρισης γυναικών του Συλλόγου μας, κ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της αθλήτριας της ποδοσφαιρικής ομάδας Δανάης Κυριακή που έχασε τον πατέρα της, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης.

Η ανακοίνωση: “Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της νεαρής αθλήτριας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, Δανάης Κυριάκη, για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου της πατέρα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάζει και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος για να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

 

To Top