Ιμπραΐμοβιτς: «Χωρίς εμένα η Παρί δεν θα ήταν εδώ σήμερα»

Για την θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται που είναι σήμερα χάρη σε αυτόν.

Στην πρώτη γραμμή συνεχίζει να βρίσκεται παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο 40ο έτος της ηλικίας του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σούπερ σταρ το απέδειξε αυτό και με το παραπάνω, την περυσινή σεζόν με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την φανέλα της Μίλαν, κάτι που είχε σαν συνέπεια οι «ροσονέρι» να του προσφέρον νέο συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και την νέα σεζόν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Telefoot», ο ψηλόσωμος επιθετικός μίλησε για το πέρασμα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία και αγωνίστηκε μετά την αποχώρησή του από την Μίλαν το 2012. Ως παίκτης της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας ο Ζλάταν κατέγραψε στο ενεργητικό του 180 αγώνες, με 156 γκολ και 61 ασίστ. Αναφερόμενος στην θητεία του στην Παρί, αλλά και στα όσα πέτυχε με αυτή, ο Ζλάταν ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Παρί. Ο κόσμος πιστεύει ότι πήγα εκεί για να βγάλω χρήματα, να απολαύσω την πόλη και τη ζωή. Αλλά όχι, πήγα για να αλλάξω τον σύλλογο. Χωρίς εμένα, η Παρί δεν θα ήταν εδώ σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος επιθετικός των «ροσονέρι».

To Top