ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: “Θέλει τον χρόνο του ο νέος σχηματισμός – Δεν κοιτάω τα ρεκόρ και τους αριθμούς” (video)

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε για το ντέρμπι τις Κυριακής, στάθηκε στην επιθετική δυστοκία της ομάδας, σχολίασε το εντυπωσιακό προσωπικό του ρεκόρ, χαρακτήρισε κομβικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ τέλος μίλησε και για τον νέο σχηματισμό με την τριάδα στην άμυνα.

“Θέλει τον χρόνο του ο νέος σχηματισμός – Δεν κοιτάω τα ρεκόρ και τους αριθμούς” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για το  ότι ο Άρης δεν πέτυχε γκολ στα δυο τελευταία παιχνίδια είπε: “Δεν ήταν μόνο αυτά, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στον α’ και στο β’ γύρο, είχαμε δυστοκία, χάσαμε βαθμούς, αν και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Κάτι λείπει από την ομάδα, κάτι δεν κάνουμε καλά, ελπίζω να το αλλάξουμε και να έχουμε γκολ στα επόμενα παιχνίδια”.

Για το σχηματισμό με τα τρία μπακ: “Εχω ξαναπαίξει με τρία μπακ με την Τσεχία, είτε ως κεντρικός αμυντικός, είτε ως αριστερός, με τον ΠΑΣ παίξαμε ένα ημίχρονο, αλλά δεν μας βγήκε, το γυρίσαμε στο β΄ημίχρονο και ήμασταν πιο επικίνδυνοι, είναι κάτι που θέλει τον χρόνο του”.

Για το ρεκόρ των συμμετοχών του και ότι δεν δέχθηκε κάρτα: “Για να είμαι ειλικρινής μου το άκουσα από έναν φίλο μου, εγώ δεν είμαι… φίλος με τους αριθμούς και τη στατιστική, δεν δίνω σημασία. Παίζω για να βοηθήσω την ομάδα του και συγκεντρώνομαι τώρα στο ματς με την ΑΕΚ για να καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Όλα τα ματς στα πλέι οφ είναι κομβικά, έτσι και αυτό με την ΑΕΚ, που έχουμε τον ίδιο στόχο, την 3η θέση. Πάμε να κλέψουμε τους τρεις βαθμούς εμείς και να προχωρήσουμε”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του στη NOVA ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top