Σόλσκιερ: «Η ήττα από τη Λίβερπουλ δεν θα ξεχαστεί»

Στην παραδοχή ότι η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Λίβερπουλ, θα αποτελεί για πάντα μια μελανή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου προέβη με δηλώσεις που έκανε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μία σημαντική εκτός έδρας νίκη η οποία την βοηθά τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο πέτυχε η Μάντσεστερτ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την Τότεναμ. Ωστόσο ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο BBC μίλησε για τον εντός έδρας διασυρμό της περασμένης αγωνιστικής, ο οποίος όπως χαρακτήρισε θα μείνει χαραγμένος για πάντα στην ιστορία του συλλόγου, ως μία από τις πιο μελανές στιγμές.

«Φυσικά η νίκη κόντρα στην Τότεναμ δεν σημαίνει ότι θα ξεχαστεί η ήττα από τη Λίβερπουλ. Αυτή θα είναι πάντα στα βιβλία της ιστορίας ως μία από τις πιο σκοτεινές μέρες. Ένα σκοτεινό σημείο στο βιογραφικό μας, αλλά το ποδόσφαιρο γίνεται ιστορία τόσο γρήγορα. Η εμπειρία του Έντινσον Καβάνι και του Κριστιάνο είναι τεράστια. Την χρειαζόμαστε. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για όλους τους παίκτες. Η εμπειρία μετράει σε καταστάσεις όπως αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

To Top