Επιλογή του Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει από την Μπάγερν με προορισμό την Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πλησιάζει καθημερινά όλο και περισσότερο την «πόρτα της εξόδου» από την Μπάγερν Μονάχου. Το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού, λήγει τον Ιούνιο του 2023, όμως η αποχώρηση του από τους Βαυαρούς τις επόμενες εβδομάδες, φαίνεται εξαιρετικά πιθανή.

Αύριο (14/5) στην «Volkswagen Arena», ο «Λέβα», ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη την τελευταία διετία, θα παίξει για 374η φορά με τα «χρώματα» της Μπάγερν, αντιμετωπίζοντας την Βόλφσμπουργκ. Και δεν είναι λίγοι, όσοι υποστηρίζουν ότι θα είναι και η τελευταία φορά.

Ενας από τους βασικούς λόγους αυτής της άποψης, είναι το γεγονός, ότι μέχρι στιγμής, οι διοικούντες την Μπάγερν δεν έχουν προσεγγίσει τον Πολωνό, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Και αυτό, είναι κάτι που φέρεται να έχει ενοχλήσει τον έμπειρο άσο.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ο «Λέβα» θέλει διετή ανανέωση του συμβολαίου του και φυσικά μία «γενναία» αύξηση των απολαβών του, που με τα ισχύοντα δεδομένα, είναι 24 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ομως η «αδιαφορία» της διοίκησης, φέρνει τον Πολωνό πιό κοντά στην αποχώρηση από τον ιστορικό σύλλογο.

Την ίδια ώρα, οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα, περιμένουν στην… γωνία για να αποκτήσουν τον Λεβαντόφσκι, με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δεν είναι δύσκολο να διατεθεί, δεδομένου ότι οι Καταλανοί, αναμένεται να εισπράξουν περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ από την παραχώρηση του Ντε Γιονγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

To Top