ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιμένει η Λοριάν να θέλει πολλά, πιέζει ο Ροζ…

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης της Λοριάν για τον Λίντσεϊ Ροζ βρίσκονται στον Άρη, καθώς στον γαλλικό σύλλογο εμφανίζονται δύο… τάσεις, ως προς την πώληση του παίκτη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Δεν αφορούν το αν θα παραμείνει ο παίκτης ή όχι, αλλά το πόσο θα πωληθεί! Άλλωστε, αγωνιστικά, ο νέος προπονητής των Γάλλων δεν φαίνεται ιδιαίτερα “ζεστός” στο να δώσει μία θέση στο ρόστερ, στον Λίντσεϊ Ροζ.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Γάλλοι θα έπεφταν οριστικά από τις 300.000 ευρώ που ζητούσαν αρχικά από τον Άρη στο 50% -και ίσως λίγο περισσότερο- για να συμφωνήσουν με τους “κιτρινόμαυρους” υπάρχει και μία τάση εντός διοίκησης που επιμένει στο αρχικό ποσό.

Όσο επιμένει σε αυτό, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Άρης να μπει σε αυτή τη διαδικασία και να ξοδέψει κοντά 500.000 ευρώ (ρήτρα αποδέσμευσης παίκτης συν το συμβόλαιό του) για έναν κεντρικό αμυντικό.

Η πρόταση του Άρη είναι ξεκάθαρη και αυτή μετέφερε ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος στον Λίντσεϊ Ροζ, όταν βρέθηκαν προχθές στη Θεσσαλονίκη, στο ταξίδι-αστραπή του Γάλλου για να συζητήσει με τον Άρη τα όσα του μετέφεραν από την Λοριάν.

Ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή και ένα ποσό το οποίο θα έχει “ταβάνι” τα 100.000 ευρώ.

Ο Γάλλος στόπερ είναι αποφασισμένος να μείνει στον Άρη και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση την ομάδα του. Άλλωστε το δηλώνει ακόμα και τώρα, που βρίσκει “εμπόδια” στις επαφές του με την Λοριάν: “Θα βρω κάποια λύση. Η διοίκηση της Λοριάν γνωρίζει πως θέλω να παραμείνω και σύντομα πιστεύω θα έχουμε καλά νέα”.

To Top