ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Μαντσίνι υποκλινόταν στον κόσμο του Άρη!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επέστρεψε στην Ελλάδα, ως προπονητής της Εθνικής Ιταλίας και οδήγησε το συγκρότημα της χώρας του στην νίκη (0-3) επί της Εθνικής μας… Μια παρουσία που έφερε στις μνήμες της κιτρινόμαυρης οικογένειας της δυο αναμετρήσεις του Άρη με την Μάντσεστερ Σίτι του… Ματσίνι.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Εκείνες έμελλε να είναι και οι τελευταίες Ευρωπαϊκές συναντήσεις με τον Άρη να επιστρέφει φέτος μετά από οκτώ χρόνια στα “σαλόνια” της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό εκείνων των δυο αγώνων για τους 32 του Europa League (0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης και 3-0 υπέρ της Σίτι στο Μάντσεστερ) ήταν η… υπόκλιση του Ιταλού προπονητή στον κόσμο του Άρη. Μια διπλή υπόκλιση που είχαμε την τύχη να την καταγράψουμε μιλώντας με τον Ιταλό προπονητή (φωτογραφία), μετά τον πρώτο αγώνα τον Φεβρουάριο του 2011. Δεν είναι τυχαίο ότι κοιτούσε με θαυμασμό τις εκδηλώσεις των φίλων του Άρη και σχολίαζε σχετικά με τους συνεργάτες του.

Μετά τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, φορώντας ένα χαρακτηριστικό γαλάζιο με λευκό κασκόλ, δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει… “εξωπραγματικό αυτό που κάνουν” οι κιτρινόμαυροι φίλαθλοι τονίζοντας: «Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη είναι πραγματικά πολύ καλή. Εμείς κυνηγήσαμε το γκολ, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να το πετύχουμε και να σπάσουμε το αήττητο σερί του Άρη. Αυτό όμως που είχαμε από την αρχή ως στόχο ήταν η πρόκριση και αυτή θέλουμε να πάρουμε μέσα στην έδρα μας»

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο τους και στην ρεβάνς της Αγγλίας, αντικρίζοντας τους 7.000 Αρειανούς στο γήπεδο της Μάντσεστερ: “οι φίλαθλοι του Άρη ήταν φανταστικοί”, αναγνωρίζοντας ότι ματς είχε “στραβώσει” λόγω του ότι μόλις στο πρώτο τέταρτο, ο Ντζέκο είχε πετύχει δυο γκολ (7′ και 12′).

To Top