Επιμένει η Μπάγερν για Κέιν με πιθανή τελευταία πρόταση στα 87 εκατ. ευρώ

Η Μπάγερν δεν τα παρατά στην υπόθεση Χάρι Κέιν κι ετοιμάζεται να κάνει τη δική της υπέρβαση, με βελτιωμένη προσφορά προς την Τότεναμ στα 87 εκατ. ευρώ που σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ίσως είναι και η τελευταία της.

Όσο υπερβολικές κρίνει τις απαιτήσεις της Τότεναμ, άλλο τόσο αρνείται πεισματικά να παραδώσει τα όπλα η Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν.

Οι Βαυαροί έχουν ακούσει ήδη δύο «όχι» από τους Σπερς σε επίσημες προσφορές, όμως, δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα βελτιωμένη προσφορά που θα φτάσει τα 87 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Η προηγούμενη πρόταση που απορρίφθηκε από τους Λονδρέζους αφορούσε το ποσό των 80 εκατ. ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του Ντάνιελ Λίβι και του board των Σπερς εξακολουθούν να ξεπερνούν τα είναι τουλάχιστον τα 100 εκατομμύρια ευρώ, τιμή που οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προσεγγίσουν. Μάλιστα, οι πληροφορίες της «Mirror» αναφέρουν ότι η Μπάγερν θεωρεί ήδη πολλά τα 87 εκατ. για παίκτη που μένει ελεύθερος την επόμενη σεζόν, πράγμα που υποδεικνύει ότι αυτή ίσως να είναι η τελευταία τους προσφορά.

Το… μπαλάκι πλέον θα βρεθεί και πάλι στο τερέν της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου, με δεδομένη την απόφαση των ιδιοκτητών να πουλήσουν τον αρχισκόρερ της εθνικής Αγγλίας αν εκείνος δεν ανανεώσει.

To Top