Ο Μπρόνι είναι ζωντανός, παίζει πιάνο και ο πατέρας του ΛεΜπρόν Τζέιμς τον καμαρώνει (video)

H καρδιά του σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα (κυριολεκτικά) και ο Μπρόνι Τζέιμς στα 18 του χρόνια κατάλαβε τι σημαίνει πραγματικά να είσαι θνητός.

Το ίδιο αντιλήφθηκε και ο πατέρας του, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ΛεΜπρόν, ο οποίος είδε τον πρωτότοκο γιο του διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του δυτικού Χόλιγουντ, μετά την περιπέτεια υγείας του, αφού πρώτα οι γιατροί βέβαια είχαν σώσει τη ζωή του και την είχαν διασφαλίσει.

Ο Μπρόνι πλέον βρίσκεται σπίτι του, ακολουθεί την αγωγή του και περιμένει πως και πως οι ειδικοί να του δώσουν τη δυνατότητα να παίξει ξανά μπάσκετ. Ακόμα δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το πότε θα συμβεί αυτό και τι επίδραση θα έχει αυτή η περιπέτεια στην πρώτη του χρονιά με το Κολέγιο Σάουθερν Καλιφόρνια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί ένα διάστημα ξεκούρασης.

Και για να μην… παγώσουν τα δάκτυλά του, ο Μπρόνι έχει αρχίσει ήδη να εξασκείται. Όχι με τη μπάλα, αλλά με το πιάνο. Ο νεαρός φαίνεται πως έχει πάνω από ένα χαρίσματα τελικά και ο πατέρας του βιντεοσκόπησε μία performance

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

To Top