ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιμένει ο Ντέμης παρά το… μπούλινγκ με νέα δήλωση: “Ναι, ο Άρης αδικήθηκε με την ΑΕΚ”!

Πολλή συζήτηση έγινε μετά την τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή του στη Nova ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από τον διαιτητή στον αγώνα της Κυριακής (31/10)με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Πολλοί ενοχλήθηκαν, ξεκίνησε επιχείρηση… μπούλινγκ, αλλά ο Νικολαΐδης επιμένει στο αυτονόητο. Αυτό που είχε όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός, μέλος της πρωταθλήτριας του Euro 2004 και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, με ανάρτηση στα social media έδωσε τη δική του εξήγηση για την άποψη που εξέφρασε μέσω της εκπομπής «Monday FC» στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Επειδή πάρα πολλοί με ρωτάτε γιατί είπα ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από τη διαιτησία, σας απαντώ: ο διαιτητής έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες.

Θα μπορούσε στο πρώτο τάκλιν του Ρότα να βγάλει απευθείας κόκκινη, αλλά έβγαλε κίτρινη. Αυτό το δικαιολογώ, ήταν στην ευχέρειά του. Στο δεύτερο τάκλιν όμως που ο παίκτης μας παίρνει μόνο πόδια, δίνει κόρνερ αντί για φάουλ και δεύτερη κίτρινη-κόκκινη και αποβολή.

Την πρόθεσή του την ξαναέδειξε στη φάση του Μήτογλου που βγάζει κίτρινη αντί για κόκκινη, πράγμα που «αναγκάζεται» να κάνει λόγω VAR. Μπορεί ο διαιτητής να μην ήθελε να βγάλει κόκκινη σε καμία ομάδα, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ευνοηθήκαμε από τη μη αποβολή του Ρότα.

Όπως αδικήθηκε η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ έτσι αδικήθηκε και ο Άρης με εμάς. Γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η γνώμη μου και όπως ξέρετε δεν συνηθίζω να την καλλωπίζω».

To Top