Επιμένει σε Χαλκιά, βάζει Κατσουράνη στόπερ ο Σάντος

Με τον Κώστα Χαλκιά ξανά κάτω από τα δοκάρια και με τον Κώστα Κατσουράνη να γυρίζει αναγκαστικά σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση με την Τσεχία (18:45), που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της στο Euro 2012.

Ο Φερνάντο Σάντος πρόκειται να εμπιστευθεί και πάλι τον Χαλκιά, παρά τις κριτικές σε βάρος του 38χρονου τερματοφύλακα -και γηραιότερου παίκτη της διοργάνωσης- για το γκολ που δέχθηκε από την Πολωνία στην πρεμιέρα.

Παράλληλα, ο Κατσουράνης θα τοποθετηθεί σε θέση στόπερ, πλάι στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ώστε να καλυφθούν οι απουσίες του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου και του τιμωρημένου Παπασταθόπουλου, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει βάζονας τον Μαλεζά.

Το κενό του μέσου του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή θα καλύψει ο Φωτάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ βασικοί αναμένεται να είναι και οι δύο άλλοι αναπληρωματικοί της πρεμιέρας, Φορτούνης και Σαλπιγγίδης, αφήνοντας μάλλον εκτός ενδεκάδας τον Γκέκα.

Αναλυτικά, η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας στην σύγκρουση με την Τσεχία: Χαλκιάς, Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης Χολέμπας, Μανιάτης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.

To Top