Έπιασε δουλειά στην Εθνική ο Μανωλόπουλος

Υπό από τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη και του Σωτήρη Μανωλόπουλου ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου).

Ο Ηλίας Ζούρος έχει υποχρεώσεις με την Αναντολού Εφές που αγωνίζεται στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπεσίκτας και οι δυο άμεσοι συνεργάτες του που έχουν δουλέψει στον Άρη, θα έχουν την επίβλεψη των προπονήσεων τις πρώτες μέρες. Αμφότεροι θα έχουν αρκετή δουλειά καθώς ο χρόνος που έχει στη διάθεση του το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μέχρι την έναρξη του προ-Ολυμπιακού είναι λίγος.

Το μυαλό πάντως του Μανωλόπουλου θα είναι και στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη αναμένοντας τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον πάγκο των κίτρινων να μάθει κι αυτός αν ο τίγρης θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας αφού σ’ αυτή την περίπτωση θα είναι λογικά για δεύτερη χρονιά στο πλευρό του.

Ο Μανωλόπουλος έχει δεχθεί κρούσεις από άλλες ομάδες αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προπονητή στον Άρη. Όσο για τον Πρίφτη, δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του καθώς δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Καβάλας που του πρότεινε συμβόλαιο με σημαντική μείωση για την επόμενη περίοδο, ενώ περιμένει και το τι θα γίνει με τους πάγκους στον Άρη και τον Πανιώνιο.

 

To Top