«Καλό καλοκαίρι» με νίκη για την Κ-17

Νικηφόρο ήταν το φινάλε της φετινής σεζόν για την Κ-17, που κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με 1-0, λίγο πριν ο Τάσος Θέος ευχηθεί στους παίκτες του καλό καλοκαίρι.

Ο προπονητής του Άρη πραγματοποίησε τις τελευταίες δοκιμές και είδε εκ νέου κάποιους ποδοσφαιριστές, έχοντας όμως ήδη καταλήξει στα συμπεράσματά του αναφορικά με τους παίκτες που θα αποκτηθούν και εκείνους που θα προωθηθούν από την εφηβική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς σημειώθηκε στο 80′, με σκόρερ τον Μήτρου.

Η Κ-17 έχει προγραμματισμένη άλλη μία προπόνηση, την ερχόμενη Πέμπτη (14/06) στην Σουρωτή, χωρίς πάντως να αποκλείεται να γίνει άλλη μία, με δεδομένο ότι συνεχίζεται η προσέλευση νεαρών παικτών, που εκδηλώνουν την επιθυμία να δοκιμαστούν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ήδη, πάντως, η σκέψη των ανερχόμενων «κίτρινων» άσων βρίσκεται στις πολυπόθητες διακοπές, τις οποίες θα απολαύσουν για σχεδόν ενάμιση μήνα, αφού το πρώτο ραντεβού για τη νέας σεζόν είναι προγραμματισμένο για το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Το ίδιο ισχύει και για την Κ-20, της οποίας οι προπονήσεις έχουν ολοκληρωθεί.

To Top