ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιμένουν για Ροζ, ΑΠΟΕΛ και Μακάμπι του Δώνη

Δεν έχει σταματήσει να υφίσταται μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Λίντσεϊ Ροζ, καθώς έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία σε ΜΜΕ της Κύπρου και του Ισραήλ, πως ΑΠΟΕΛ και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν.

Ο ΑΠΟΕΛ επιχείρησε και στο παρελθόν, μέσα στο καλοκαίρι, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του Άρη ήταν τέτοιες που οι Κύπριοι έκαναν πίσω, αν και δείχνουν να επανέρχονται.

Όσον αφορά την Μακάμπι Τελ Αβίβ, νέος προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης, που ξέρει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, καθώς τον αντιμετώπισε αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Άρης αναζητά κεντρικό αμυντικό εδώ και μέρες, αλλά δεν το έκανε με γνώμονα την πώληση του Ροζ. Αν κάτι τέτοιο εν τέλει γίνει, τότε θα αλλάξει σημαντικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς ίσως να απαιτηθεί η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη δεν σκοπεύουν να πάρουν καμία απόφαση για το μέλλον του παίκτη, αν πρώτα δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, δεν βρουν αντικαταστάτη και φυσικά δύσκολα πριν το ευρωπαϊκό ματς.

 

To Top