ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάσκες υποκρισίας! Ο Γραμμένος πόσο ακόμη θα συνεχίσει να… εκτίθεται κόντρα στην νομιμότητα;

Ο Άρης αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά μια εκδικητική και χωρίς λογική κατάσταση, με μια απόφαση… μνημείο παρατυπίας από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο επιδίκασε να πληρώσουν οι κιτρινόμαυροι σε αντίθεση με την ελληνική νομοθεσία και κόντρα στην ίδια την… Ομοσπονδία.

Το βασικό ερώτημα παραμένει: πόσο ακόμη θα συνεχίσει να εκτίθεται ο Βαγγέλης Γραμμένος; Πόσο ακόμη ο… προϊστάμενος του ελληνικού ποδοσφαίρου και (δήθεν) Αρειανός θα είναι απλός παρατηρητής μιας ωμής παραβίασης των νόμων του κράτους και των ίδιων των λεγόμενων του;

Όπως έχει σημειώσει από την πρώτη στιγμή το PRESSARIS (θυμηθείτε ΕΔΩ) και υπογράμμισε η ΠΑΕ Άρης, υπάρχει ξεκάθαρος παραλογισμός και καταπάτηση της νομιμότητας. Χαρακτηριστικά ο Άρης αναφέρει ότι: “Το άρθρο 111 του αθλητικού νόμου 2725/1999, καθώς και το άρθρο 4 του παραρτήματος Α του ΚΑΠ της ΕΠΟ, αναφέρουν ότι: Από την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 και εντεύθεν, όποια ΠΑΕ υποβιβαστεί υποχρεούται να καταβάλλει το 50% των οφειλών της, εάν και εφόσον ξανασυσταθεί ΠΑΕ από το ιδρυτικό σωματείο της υποβιβασθείσας ΠΑΕ. Την ισχύ μάλιστα των ως άνω διατάξεων υιοθέτησε στο σκεπτικό της και η υπ’ αρίθμ 107/2020 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Συνεπώς, ενώ απόρροια της εν λόγω απόφασης θα όφειλε να είναι η απόρριψη της αίτησης του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά, εντούτοις, σε αντιδιαστολή με κάθε έννοια δικαίου και λογικής δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή”.

Από κει και πέρα, ο ίδιος ο Γραμμένος σε δηλώσεις του στο… οικογενειακό περιβάλλον της τηλεόρασης του Ιβάν Σαββίδη ανέφερε επί λέξη: “Έτσι όπως είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Άρης δεν πρέπει να πληρώσει. Εάν γνώριζαν οι επόμενοι ιδιοκτήτες/επενδυτές του κάθε Άρη ότι επίκειται να πληρώσουν αναδρομικά χρέη από προηγούμενες διοικήσεις προφανώς δεν θα αναλάμβαναν. Υπήρξαν αποφάσεις… φέτος άλλαξε η FIFA. Τα έχουμε καταγράψει στην παγκόσμια ομοσπονδία, καταθέσαμε τις απόψεις μας, μ’ αυτές συντάχθηκε η ΠΑΕ Άρης και να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά και άλλες ΠΑΕ”,.

Με απλά λόγια το ερώτημα βασικό και σαφές: θα λειτουργήσει ως πραγματικός πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γραμμένος ή θα παίζει τον ρόλο της… γλάστρας μπροστά στην κυνική αλλοίωση της νομιμότητας;

To Top