ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιμένουν οι Τούρκοι για Φέτφα, επανήλθαν οι Σέρβοι στις αναφορές για Ροζ (photos)

Σε Τουρκία και Σερβία συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για παίκτες του Άρη, παρότι υπήρξαν τις τελευταίες μέρες… επίσημες διαψεύσεις από Τραμπζονσπόρ και Ερυθρό Αστέρα.

Στην Τουρκία επιμένουν για τον Γιάννη Φετφατζίδη, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ενώ μετά από ένα 48ωρο… ησυχίας στην Σερβία ασχολούνται και πάλι με τον Λίντσεϊ Ροζ.

Σε αντίθεση με τους Τούρκους που δεν κάνουν κάποια αναφορά στο μεταγραφικό ban από την FIFA, οι Σέρβοι χρησιμοποιούν λάθος στοιχεία.

Ναι μεν λένε σωστά πως ο Άρης μπορεί να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών, αλλά λανθασμένα υποστηρίζουν πως οι “κιτρινόμαυροι”  θα το κάνουν για να εξοικονομήσουν χρήματα και να προωθήσουν παίκτες από τις ακαδημίες. Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται στον Άρη, καθώς θεωρείται νέα εγγραφή.

Στην Τουρκία συνεχίζουν να μην κάνουν αναφορές σε ποσά, υποστηρίζοντας απλά πως η ομάδα της Τραπεζούντας παρατηρεί τον “Φέτφα” εδώ και μήνες. Στην Σερβία από την άλλη επικαλούνται το θέμα με την FIFA, ως διαπραγματευτικό “χαρτί” για τον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να κάνει ο Άρης αποδεκτή την πρόταση των 600.000 ευρώ για τον Ροζ.

Δείτε εδώ τα δημοσιεύματα…

To Top