ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα νέα δεδομένα για τον προγραμματισμό της “επόμενης μέρας” και η αναμονή…

Στη χθεσινή σύσκεψη του Θοδωρή Καρυπίδη με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις για το μεταγραφικό ban, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα, θετικά και μη.

“Δυστυχώς για τον Άρη, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο”, ανέφερε ο Θοδωρής Καρυπίδης στην επίσημη δήλωσή του, χθες, στο σάιτ της ΠΑΕ.

Ποιος είναι ο “ένας ή ο άλλος τρόπος”; Στον Άρη υπάρχει μεγάλη πίστη πως θα δικαιωθεί στο CAS, όμως ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο Θοδωρής Καρυπίδης εμφανίστηκε αποφασισμένος να μπει στην διαδικασία του μνημονίου και των διακανονισμών με τους ποδοσφαιριστές που χρωστάει η παλιά ΠΑΕ Άρης, ώστε να μπορέσουν οι “κτιρινόμαυροι” να προχωρήσουν σε μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Το… θετικό είναι πως με τα όσα συνέβησαν με τον κορωνοϊό, τις διακοπές των πρωταθλημάτων αλλά και την επανέναρξή τους μέσα στο καλοκαίρι, όλα δείχνουν πως η μεταγραφική περίοδος θα ανοίξει 1η Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί τέλη Σεπτεμβρίου, ίσως και λίγο αργότερα.

Με άλλα λόγια ο Άρης θα έχει ένα χρονικό περιθώριο μεγαλύτερο ακόμη κι αν δεν δικαιωθεί στο CAS, να προχωρήσει σε διακανονισμούς, να πληρώσει χρήματα που δεν θα έπρεπε, αλλά θα αναγκαστεί και έστω κι έτσι θα απαλλαγεί από την “θηλιά” της FIFA.

Ως επιλογή, εναλλακτική αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρως ωφέλιμη, γιατί υπάρχουν κενά στην ομάδα, είναι και οι ανανεώσεις που επιτρέπονται παρά το μεταγραφικό ban. Ο Άρης έχει την δυνατότητα να ανανεώσει κάποιο από τα 13 συμβόλαια που ολοκληρώνονται αυτό το καλοκαίρι και ίσως για κάποιες περιπτώσεις που δεν είχαν πολλές πιθανότητες να παραμείνουν στην ομάδα, να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις…

Ο Άγγελος Χαριστέας με τους συνεργάτες του είναι σε αναμονή, αναφορικά με τον σχεδιασμό της “επόμενης μέρας” στην ομάδα, καθώς περιμένουν τις εξελίξεις και νεότερη ενημέρωση από τον Θοδωρή Καρυπίδη για να πορευτούν ανάλογα, ρίχνοντας το βάρος είτε στις ανανεώσεις ή συνεχίζοντας τις κινήσεις τους όπως ακριβώς όλο το τελευταίο διάστημα.

To Top