ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιμένουν οι Τούρκοι – Fanatik: «Μάχη Φενερμπαχτσέ – Γαλατάσαραϊ για τον Ιντέγε»

Επιμένουν και σήμερα τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για τον Μπράουν Ιντέγε. Ένα από τα κορυφαία σάιτ της γειτονικής χώρας, το Fanatik αναφέρει ότι τα δύο μεγαθήρια της Τουρκίας, Φενερμπαχτσέ και Γαλατάσαραϊ, τους έχει προσελκύσει ο επιθετικός του Αρη και θα δώσουν “μάχη” για την απόκτηση του.

Το όνομά του Μπράουν Ιντέγε βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των δύο τούρκικων ομάδων και τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν και σήμερα ότι οι δύο ομάδες θα παλέψουν το καλοκαίρι για την υπογραφή του έμπειρου επιθετικού, χωρίς όμως να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες κι ενώ όπως έχουμε επισημάνει ο ίδιος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη υπό προϋποθέσεις (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους παραθέτουν το βιογραφικό του Ιντέγε, ο οποίος πέρασε και από τον Ολυμπιακό, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Κιέβου, Γουέστ Μπρομ και Τιαντζίν Τέντα. Φέτος, πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, ο Ιντέγε είχε πραγματοποίησε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 9 γκολ και 1 ασίστ.

Η Fanatik μάλιστα δημοσιεύει συμπληρωματικά και το σημερινό βίντεο του Νιγηριανού από το Νέο Ρύσιο την ώρα της ατομικής προπόνησης (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

To Top