ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η παραμονή του Ιντέγε στο… χέρι του Καρυπίδη

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Μπράουν Ιντέγε, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία (Νότιγχαμ Φόρεστ) και την Τουρκία (Μαλάτιασπορ, Μπεσίκτας κ.α.) είναι υπαρκτό. Όμως ο ίδιος ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως έχει το μυαλό του στο πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Άρη, έχοντας αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο Άρης θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν, κάτι που εξέφρασε και σε δηλώσεις του ο Απόστολος Τερζής: «Είναι ένα εκπληκτικό παιδί, καλός παίκτης, μέσα στο γήπεδο έκανε δουλειές που δεν μπορεί να δει ο κόσμος. Θα είναι χαρά μας να τον έχουμε του χρόνου».

Όσον αφορά την παραμονή του, αυτή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το οικονομικό. Είναι δεδομένο πως ο Άρης δεν μπορεί να καλύψει και τη νέα σεζόν το φετινό συμβόλαιο του Νιγηριανού, ωστόσο θα γίνουν συζητήσεις για τα «θέλω» και των δύο πλευρών. Ο Ιντέγε αποτέλεσε πέρσι το καλοκαίρι προσωπική επιλογή του Θοδωρή Καρυπίδη και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης θα είναι εκείνος που θα έχει τον τελικό λόγο σε επικοινωνία με τον παίκτη για να παραμείνει… κάτοικος Χαριλάου.

«Θα γίνει κουβέντα με τον πρόεδρο, νομίζω πως του αρέσει η Θεσσαλονίκη, αλλά έχει μεγάλο συμβόλαιο και μονάχα ο πρόεδρος μπορεί να δώσει λύση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Τερζής, δείχνοντας πως τα πάντα θα κριθούν στη συζήτηση μεταξύ Καρυπίδη-Ιντέγε.

To Top