ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα πάντα ανοικτά στην επίθεση (και) με Ντιγκινί – Ντουρμισάι

Η θέση της επίθεσης στον Άρη μένει «ορφανή» από συμβόλαια τη νέα σεζόν, καθώς οι Μπράουν Ιντέγε, Νικολά Ντιγκινί και Φιορίν Ντουρμισάι μένουν ελεύθεροι.

Για τον Νιγηριανό φορ η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την έλευση του Θοδωρή Καρυπίδη και τις συζητήσεις που θα γίνουν το προσεχές χρονικό διάστημα, με το τεχνικό τιμ να έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί την παραμονή του παίκτη. Όσον αφορά τους άλλους δύο που έπαιξαν σε ρόλο κεντρικού επιθετικού τη φετινή σεζόν ως τώρα, τους Φιορίν Ντουρμισάι και Νικολά Ντιγκινί τα πάντα είναι ανοικτά.

Για τον «Ντούρμι» κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει στην περίπτωσή του, καθώς δείχνει πως η παραμονή του μπορεί να επηρεαστεί και από την παραμονή του Ιντέγε. Ο 23χρονος επιθετικός δεν πήρε πολλές ευκαιρίες φέτος και δεν μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο γίνονται σκέψεις για να πάρει και μια ακόμα ευκαιρία για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Ντιγκινί ο Άρης δεν θα έλεγε “όχι” στην παραμονή του Γάλλου , του οποίου η συνεισφορά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν καθοριστική, αλλά υπό προϋποθέσεις. Με λίγα λόγια μείωση στις απολαβές του. Αυτό όμως που κάνει πολύ δύσκολη την προοπτική παραμονής του, ακόμα κι αν ο Άρης το πάρει απόφαση πως το θέλει πραγματικά, είναι το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο παίκτης. Τόσο από την Κύπρο, αν και δύσκολα πλέον να του προταθεί ξανά το καλό συμβόλαιο που του είχε κατατεθεί τον Ιανουάριο, όσο και από την Τουρκία, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της γειτονικής χώρας με αρκετά καλά χρήματα.

To Top