ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Σούντγκρεν «κρατάει» τον Ροζ στο δεξί άκρο της άμυνας, αυξημένος o ρόλος του Σόουζα

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνιελ Σούντγκρεν έφεραν τον ίδιο σε δυσμενή θέση και ουσιαστικά εκτός ομάδας, όχι μόνο για τη νέα χρονιά αλλά και για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται το πώς θα επανέλθει στις προπονήσεις του Άρη ο Σουηδός μπακ, καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ εμφανίστηκε πολύ δυσαρεστημένος και ενοχλημένος από τη στάση του παίκτη και τις δηλώσεις που έκανε σε μέσο της χώρας του.

Επί της ουσίας, και όταν ξεκινήσει ξανά η δράση στην Ελλάδα, ο Άρης δε θα έχει κανέναν «αυθεντικό» δεξιό μπακ, μιας και ο Σούντγκρεν θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα. Ο Σουηδός ούτως ή άλλως είχε χάσει τη θέση του από τον Λίντσεϊ Ροζ και ο Γάλλος πλέον σταθεροποιείται (και αναγκαστικά) στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου δείχνει να έχει προσαρμοστεί και ανταποκριθεί σε πολύ καλό βαθμό.

Η… απώλεια του Σούντγκρεν αναμένεται να ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Ούγκο Σόουζα, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια πήρε ευκαιρίες, δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει σε παραπάνω από μία θέση. Ο Πορτογάλος αποτελεί πλέον την πρώτη εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας πίσω από το δίδυμο Βέλεθ-Δεληζήση, ενώ μπορεί να συνεισφέρει τόσο ως δεξι μπακ, όσο και ως αμυντικό χαφ.

To Top