ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επισημοποιεί τις πρώτες του μεταγραφές ο Άρης, συνεχίζονται οι επαφές για νέες συμφωνίες

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε για τον Άρη, που θα επισημοποιήσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την άρση του ban την περασμένη Παρασκευή, ο Άρης προχώρησε στην πρώτη του κίνηση στο ρόστερ με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χουλιάν Κουέστα και μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα -σήμερα ανοίγει επίσημα η μεταγραφική περίοδος στην Super League- αναμένονται και νέες ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Άρη, θα είναι πιθανότατα ο πρώτος που θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα, ενώ προχωρημένες είναι οι επαφές με τους Ερσάν Χατζισαφί και Εμάνουελ Σάκιτς για το αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντιστοίχως.

Παράλληλα συνεχίζονται οι συζητήσεις και με άλλους μεταγραφικούς στόχους που αφορούν άμεσα την ομάδα, όπως είναι ο Αρμάντο Σαντίκου και ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς.

Η υπόθεση του Αλβανού επιθετικού δεν είναι εύκολη καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λεβάντε, το κασέ του είναι «αλμυρό» για τον Άρη, όμως γίνεται προσπάθεια απόκτησής του, αρχικά, ως δανεικός, ενώ με τον Βόσνιο μέσο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ είναι ελεύθερος, ο Άρης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και αναμένεται η τελική πρόταση για να φανεί αν θα υπάρξει συμφωνία.

Από εκεί και έπειτα, στο κάδρο συνεχίζουν να βρίσκονται και οι ανανεώσεις με τους Ματίγια και Γκάμα, με προτεραιότητα στον πρώτο, ενώ και το θέμα του Ματέο Γκαρσία, όπως ενημέρωσε και νωρίτερα το PRESSARIS, αναμένεται να έχει οριστική κατάληξη μέσα στην εβδομάδα.

To Top