ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον Άρη ο Γκαρσία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, που μόλις ξεκίνησε, ο Ματέο Γκαρσία για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, που φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς έμεινε εκτός αποστολής στην πρεμιέρα της σερβικής λίγκας (3-0 επί της Νόβι Παζάρ), θα επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη και στο Χαριλάου, όπως το είχε κάνει και  στις ημέρες του ημιτελικού Κυπέλλου Άρης – ΑΕΚ.

Ουσιαστικά θα γίνουν οι τελικές επαφές για το αν ο Γκαρσία θα επιστρέψει στον Άρη την επόμενη σεζόν και να ξεκαθαρίσει ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει αρκετά τους «κιτρινόμαυρους».

Η επιθυμία των ανθρώπων του Άρη για να φορέσει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ξανά τη φανέλα της ομάδας είναι δεδομένη, το ίδιο δείχνει πως θέλει και ο παίκτης με την στάση του, όμως τα πάντα θα οριστικοποιηθούν μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Επιπλέον, το θέμα της απόκτησης του Γκαρσία ενδεχομένως να επηρεάσει και το ζήτημα της παραμονής ή μη του Μπρούνο Γκάμα, με τον οποίο οι ιθύνοντες του Άρη παραμένουν σε επαφές.

To Top