ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα (13.00 – livestreaming) η ανάλυση του πλάνου της πολυμετοχικότητας για το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ Άρης

Σήμερα στις 13.00 στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου Μελάθρου θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου του ΑΣ Άρης, όπως είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες μέρες.

Εκεί, θα γίνει πλήρης ανάλυση για όλα όσα αφορούν στο πλάνο της πολυμετοχικότητας, το οποίο προτάθηκε στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 22 Ιουλίου.

Στο πάνελ θα βρίσοκνται και θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Α.Σ. και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ., Χρήστος Γρόλλιος και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος.

Πρόκειται για ακόμα μία σημαντική στιγμή για την επόμενη μέρα του μπασκετικού Άρη, όπου θα τεθούν ερωτήσεις και θα δοθούν απαντήσεις για το πώς μπορεί να πορευτεί η ομάδα την επόμενη σεζόν, ποιο ακριβώς είναι το πλάνο στελέχωσης του ρόστερα, την στιγμή που ο Άρης είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) από το κανάλι του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Youtube, ούτως ώστε άπαντες να μπορούν να παρακολουθήσουν τι θα ειπωθεί σε αυτήν.

To Top