Επιστολή από τους “Ιερολοχίτες” στο PRESSARIS για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Από τον Σύνδεσμο Φίλων Αρη “Ιερολοχίτες” πήραμε στο PRESSARIS την παρακάτω επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε.

Αναλυτικά:

“Παρακαλούμε προς αποκατάσταση της αλήθειας, όπως δημοσιεύσετε το εξής κείμενο:

Λανθασμένα έχει διαρεύσει οτι τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Καραμανλή, διοργάνωσε ο σύνδεσμός μας σε συνεργασία με τους Κιτρινόμαυρους Χάρους. Στάση του συνδέσμου μας, σαν κομμάτι του οργανωμένου κόσμου του ΑΡΗ, είναι πως συμμετέχουμε και στηρίζουμε οποιαδήποτε κινητοποίηση λαμβάνει χώρα για το καλό της ομάδας.

Αυτό ακριβώς πράξαμε και εχθές το μεσημέρι. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είχε την ιδέα και την ευθύνη της διοργάνωσης αυτής της συγκέντρωσης. Το μόνο που σίγουρα ξέρουμε, είναι πως εφόσον ειδοποιηθήκαμε για την ύπαρξη της, θα είμασταν εκεί, τουλάχιστον όσοι από εμάς είχαν την δυνατότητα και όσοι από μας προλαβαίναν να ειδοποιηθούν, μέσα στις ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που μας γνωστοποιήθηκε (για την ιστορία 23:00 το βράδυ της προηγούμενης).

Επικροτούμε και συμμετέχουμε σε κάθε είδους αντίδραση απέναντι σε όλα αυτά που θέλουν να επιβάλλουν στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να πάρουμε στις πλάτες μας μια συγκέντρωση την οποία δεν αποφασίσαμε ούτε και οργανώσαμε.

Να είστε σίγουροι πως αν το οργανωμένο κίνημα του ΑΡΗ αποφασίσει να βγει στους δρόμους, θα βουλιάξει η πόλη, χωρίς με αυτό να θέλουμε να μειώσουμε καθόλου τη χθεσινή συγκέντρωση, όπως επίσης να είναι σίγουροι οι πάντες πως αν ο εμπαιγμός και η κοροϊδία απέναντι στο ιστορικότερο σωματείο της χώρας δεν σταματήσει, τέτοιου είδους κινητοποιήσεις θα υπάρξουν δεκάδες, με την πραγματική τους όμως μορφή και τη διάσταση που πρεπει να έχουν ανάλογα με τη δυναμική και το όνομα του σωματείου.

Μετά τιμής

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ”

 

To Top