Επιστολή Γραμμένου στη γερμανική ομοσπονδία: «Απεχθές συμβάν στο Ρέντη, ζητάμε συγνώμη»

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση χούλιγκαν σε Γερμανούς φιλάθλους στον αγώνα Νέων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με επιστολή του προς τη γερμανική ομοσπονδία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στον ομόλογό του της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Φριτς Κέλερ.

“Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά, επιθυμώ να σας εκφράσω τον βαθύτατο αποτροπιασμό και την ειλικρινή συγγνώμη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ελλάδας, για το απαράδεκτο και απεχθές συμβάν στη διάρκεια του αγώνα νέων Ολυμπιακού – Μπάγερν Μονάχου της 22ας Οκτωβρίου 2019.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι κάθε βίαιη συμπεριφορά στους ποδοσφαιρικούς χώρους είναι για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απολύτως καταδικαστέα, καθώς προσβάλλει κατάφωρα το φίλαθλο πνεύμα και τις Αξίες του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε στην “οικογένεια” της Μπάγερν Μονάχου και τα θύματα της άνανδρης επίθεσης τη συγνώμη και την ολόψυχη συμπάθειά μας”.

Η επιστολή κοινοποιείται στον πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον Διευθυντή του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών κ. Ζόραν Λάκοβιτς και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA / UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ.

To Top