“Ζωγραφίζει” η ΚΕΔ: Όρισε βοηθούς από ίδιους νομούς στο Κύπελλο!

Στους αγώνες Ιάλυσος Ρόδου – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα Βέροια τοποθετήθηκαν βοηθοί από Αιτωλοακαρνανία και Ημαθία αντίστοιχα! “Ζωγραφίζει” η ΚΕΔ του μεγάλου Περέιρα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ακόμη μία φορά οι ορισμοί της ΚΕΔ προκαλούν «ερωτηματικά» και μετά την ανακοίνωση εκείνων που θα διευθύνουν τα ματς της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές.
Η αιτία είναι πως στις αναμετρήσεις Ιάλυσος Ρόδου – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα Βέροια τοποθετήθηκαν βοηθοί από Αιτωλοακαρνανία και Ημαθία αντίστοιχα, κάτι που αποφεύγεται. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ματς ως Β’ Βοηθός ορίστηκε ο Κολοσιώνης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας (έκαναν λάθος και το μικρό του καθώς λέγεται Αθανάσιος και όχι Ανδρέας), ενώ στο δεύτερο στον ίδιο ρόλο τοποθετήθηκε ο Θανάσης Παπαδάκης του συνδέσμου Ημαθίας.
Την ίδια στιγμή στον αγώνα του «Σμαραγδένιου Νησιού» 4ος ορίστηκε ο Μάριος Ωραιόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου και σε εκείνο του Αιολικού με τη Λαμία ο Παναγιώτης Κουκουλάς από τη Λέσβο. Αρα και εκεί υπάρχει εντοπιότητα. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές.
To Top