Επιστολή ΕΣΑΚΕ στις “προβληματικές” ομάδες

Ο ΕΣΑΚΕ το… φυσάει και δεν κρυώνει!Ο πρόεδρος του Συνδέσμου έστειλε επιστολή στις 10 ομάδες που δεν έχουν πλήρη φάκελο και ζητάει να προλάβουν να καλύψουν τις ελλείψεις τους, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να πάρει νέα αναβολή η κλήρωση του πρωταθλήματος! Τελικά μάλλον δεν ήταν… τυπικό το θέμα και μάλλον δεν είχε… αργοπορήσει η ΕΕΑ να εξετάσει τους φακέλους.

Την αποκάλυψη ότι υφίσταται επιστολή του ΕΣΑΚΕ προς τις δέκα ομάδες για να τακτοποιήσουν άμεσα τις εκκρεμότητές τους έκανε το μπασκετικό σάιτ “basketnet.gr” και ο συνάδελφος, Γιάννης Πάλλας.

“Έγγραφο στις 10 ΚΑΕ που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α1 απέστειλε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BASKETNET! Συγκεκριμένα, ο “ισχυρός άνδρας” της Λίγκας με την επιστολή του ζητάει από όλες τις ΚΑΕ να έχουν στα γραφεία της ΕΕΑ την προσεχή Δευτέρα τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, ώστε να προλάβουν να καλύψουν κάθε έλλειψη που θα παρατηρηθεί στα έγγραφα που θα υπάρχουν στους φακέλους των ομάδων”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Επιπροσθέτως τονίζεται πως “πρόθεση του Οικονομίδη είναι να κλείσει την
Δευτέρα το θέμα των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα, για να μπορέσει η κλήρωση να πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, ώστε να αποφευχθεί νέα αναβολή της διεξαγωγής της. Κάτι τέτοιο (νέα αναβολή) θα έπληττε το κύρος του μπάσκετ με το… καλημέρα. Πάντως από την πορεία των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι οι ΚΑΕ ήταν εκείνες που ευθύνονταν για την μη έκδοση των πιστοποιητικών και όχι η ΕΕΑ στην οποία επιτέθηκαν όλοι για να “θολώσουν τα νερά”…”.

To Top