Επιστολή Καστίγιο για την προσφυγή του!

Με επιστολή που θα κοινοποιήσει -ίσως και σήμερα- προκειμένου, όπως λέει να μάθει ο κόσμος του Άρη τι ακριβώς έγινε, ο Νέρι Καστίγιο αναμένεται να τοποθετηθεί στο θέμα της προσφυγής του.

Μέσω της επιστολής του αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια, προκειμένου να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην προσφυγή, ενώ ταυτόχρονα θα αποχαιρετά τους κίτρινους, μετά από 18 μήνες παρουσία.

Ο 28χρονος επιθετικός μέσω του αδελφού και ατζέντη του Άλεξ Καστίγιο είχε ξεκαθαρίσει από την περασμένη βδομάδα ότι «η υπομονή εξαντλήθηκε μετά από δώδεκα μήνες κατά τους οποίους δεν πληρώθηκε».

Η πλευρά του παίκτη ξεκαθάρισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε το μεσημέρι ότι «η προσφυγή ήταν μονόδρομος» και εφόσον προκύψει σύντομα καταβολή χρημάτων, είναι ανοιχτή σε έναν λογικό συμβιβασμό που δεν θα τραβήξει το χαλί κάτω από το κιτρινόμαυρο έδαφος.Τα δεδουλευμένα του αγγίζουν (πέρσι και φέτος τα 600.000 ευρώ).

Ο Καστίγιο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν πληροφορίες, μάλιστα, ότι ήδη έχει μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι στο οποίο έμενε στα ανατολικά περίχωρα της πόλης…

To Top