Επιστολή-κατάθεση ψυχής! “Άρης 1914 μέχρι για… πάντα”

Επιστολή-κατάθεση ψυχής με πολλά μηνύματα για όλη την οικογένεια του Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την υπογράφει ο Τζιάνι Κάλλεν.

Αναλυτικά:

Διπλό μέσα στον Αστέρα

ΝΑΙ χαμογελάμε πλέον, είμαστε από το 1914, έχουμε αφήσει νεκρούς και βασανισμένους επιφανή μέλη του συλλόγου μας στο Αουσβιτς και την καταραμένη Τρεμπλινκα, ένας απο αυτούς ο πυγμάχος Αρούχ έχει γίνει και ταινία στο Χόλυγουντ αναδεικνύοντας το θάρρος και το πείσμα του αθλητού του Άρεως Αρούχ κατά των Ναζί φονιάδων, κερδίζοντας την αιωνιότητα με την ψυχή του γράφοντας το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Αρεως μας.

Είμαστε περηφανοι για όσους χάσαμε στους πολέμους και στούς διωγμους των Ελληνων και μη, αθλητων-μελων-φιλάθλων του ΑΡΗ μας .

Μετά απο όλα αυτα και εχοντας προσφέρει ο καθενας οτι μπορει για τον συλλογο προσπαθουμε ακόμα να προάγουμε το ήθος και την ψυχή μας αγκαλιάζοντας Έλληνες-Εβραίους – Αρμένους σαν οικογενεια μας.

Ο Άρης για εμάς δεν ειναι μονο γκολ και μπυρες, ειναι η Θεσσαλονικη, ειναι η ιστορια της , ειναι η ψυχη μας, και, ναι, χαμογελαμε, οσο υπάρχουμε αυτο θα κανουμε, θα χαμογελάμε και θα συνεχίζουμε, με τα λάθη μας και τις αναποδιές μας γιατί ειμαστε ο ΑΡΗΣ απο την πολυπαθη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και το 1914 εφερε ενα χαμόγελο, αυτο, δεν θα σβησει ΠΟΤΕ!

Εγω πάντως ειμαι πολυ υπεηφανος που μεγαλωσα και γεννηθηκα εδω, που εζησα και ζω στιγμες κοντα σε αυτό που αγαπω , που καποιοι δωσανε μέχρι και την ζωη τους για να ειμαι εδω κοντα αδέρφια μου, που έμαθα να αγαπω ανευ αποδοχων και να τιμω την κάθε γ@#$% στιγμη που ζω και να αναπνεω κοντα στο μερος που οι προπαπούδες μου ονειρευτηκανε, βάλανε ένα λιθαρακι να χτιστει ο ΝΑΟΣ, η Ιδεα. Ευχαριστω τον θεό που μου δίνει ακόμα μια ημερα να βρεθώ στο Χαριλάου και μάλιστα να εχω την δυνατότητα να περασω αυτη την γαλήνια χαρά στα ανηψια μου – αδερφια μου -παιδιά μου, την Ιδεα του ΑΡΗ, της προσφορας της αγάπης, της αδελφοσύνης.

ΑΡΗΣ 1914 ΜΕΧΡΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

To Top