ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Κούρντι και Σαραμαντά στο Χαριλάου ο Πανιώνιος

Χωρίς τους Αμίρ Κούρντι και Γιώργο Σαραμαντά θα παραταχθεί στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (17/02) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη ο Πανιώνιος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τα άσχημα νέα για τους Σαραμαντά και Κούρντι επιβεβαιώθηκαν. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκαν έδειξαν ότι ο πρώτος θα απουσιάσει για 3 εβδομάδες, και ο δεύτερος περίπου 4 εβδομάδες.

Η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα δεν ήταν το μοναδικό κακό για τον Πανιώνιο. Ο Άκης Μάντζιος είδε τους δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές να τραυματίζονται.

Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα σε μαγνητική τομογραφία και όπως διαπιστώθηκε, ο μεν Σαραμαντάς έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου, ο δε Κούρντι έχει ρήξη (σχεδόν 10 χιλιοστών), στον τένοντα του γαστροκνημίου.

Και οι δύο ξεκινούν άμεσα την θεραπεία τους. Για τον Γιώργο Σαραμαντά ο χρόνος επανόδου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται σε περίπου 3 εβδομάδες, ενώ ανάλογος είναι για τον Κούρντι, ο οποίος θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε περίπου 3-4 εβδομάδες.

To Top