Επιστολή Κόκε στη ΦΙΦΑ, ζητάει 40.000 ευρώ, ενώ χρωστάει 650.000 στον Άρη!

Ο Σέρχιο Κόκε, θέλοντας να δείξει προφανώς πόσο… αγαπάει ακόμη τον Άρη έστειλε επιστολή στη ΦΙΦΑ με την οποία ζητάει να πληρωθεί 40.000 ευρώ από τη συνεργασία του με τους κίτρινους!

Tο οικονομικό θέμα ανάμεσα σε Κόκε και Άρη είναι ανοιχτό. Όπως είναι γνωστό, όταν ο Ισπανός άφηνε τον Άρη για την Χιούστον Ντινάμο είχε υπογρψει δυο επιταγές συνολικής αξίας 650.000 ευρώ για να εξαγοράσει την ελευθερία του. Οι επιταγές αυτές δεν έχουν πληρωθεί και η κίτρινη ΠΑΕ τις έχει σφραγίσει, αναμένοντας κάποτε το ποσό αυτό να εισρεύσει στα ταμεία της.

Παράλληλα, όπως έγινε σήμερα γνωστό, υπήρχε μια οφειλή 40.000 ευρώ υπόλοιπο από την ΠΑΕ προς τον Κόκε, από τα δεδουλευμένα του. Η οφειλή αυτή δεν πληρώθηκε. Σήμερα η ΦΙΦΑ ενημέρωσε τον Άρη ότι έφτασε στα γραφεία της επιστολή του Κόκε (όχι προσφυγή) με την οποία της κοινοποιεί το χρέος. Η παγκόσμια ομοσπονδία ζητάει από την κίτρινη ΠΑΕ τις δικές της θέσεις γραπτώς μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Το θέμα είναι ανοιχτό και ουσιαστικά δείχνει τις προθέσεις του Ισπανού, ο οποίος εάν δεν εισπράξει την οφειλή αυτή, θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία σε βάρος της ΠΑΕ Άρης.

Προφανώς, τα λόγια αγάπης και αφοσίωσης στον κιτρινόμαυρο σύλλογο… υποχωρούν μπροστά στο οικονομικό.

To Top