Επιστολή Σκόρδα με κριτική πριν από το συμβούλιο για το… συμβούλιο

Θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 9μ.μ. το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών, προκειμένου να πάρει μια σειρά αποφάσεων για όλα τα φλέγοντα θέματα του συλλόγου.

Πριν από την διεξαγωγή της συνεδρίασης έγινε γνωστό ότι ο Λάμπρος Σκόρδας έστειλε επιστολή στο δ.σ. με την οποία ασκεί σκληρή κριτική και αμφισβητεί τους χειρισμούς που έγιναν από την πρώτη μέρα ανάδειξης του συμβουλίου μέχρι σήμερα, ως ένα από τα επτά μέλη του ίδιου του συμβουλίου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή που απέστειλε αμφισβητεί τους χειρισμούς που έγιναν μέχρι τώρα σε όλα τα θέματα για την ΠΑΕ και την προσπάθεια σωτηρίας της και ασκεί κριτική στους Γρόλλιο, Ζουμπουρίδη, Δεσύπρη, Ναούμ και Αλεξανδρίδη. Παράλληλα, θεωρεί ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος από τις άστοχες κινήσεις της διοίκησης, επαναλαμβάνοντας αυτό που έχει πει κατά καιρούς ότι ενήργησαν και ενεργούν χωρίς σχέδιο, με αποτέλεσμα να απειλείται ο Άρης με πλήρες αδιέξοδο. Η συγκεκριμένη επιστολή θα διαβαστεί στην συνεδρίαση του δ.σ. και αναμένονται αντιδράσεις.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τις 9.20μ.μ. παρόντα ήταν όλα τα μέλη του δ.σ. εκτός από τους Νικήτα Ματθαίου και Λάμπρο Σκόρδα, χωρίς να είχε διευκρινιστεί εάν θα δώσουν  το παρών.

Στις 9.30μ.μ. προσήλθε και ο Ματθαίου στο συμβούλιο. Δυο λεπτά αργότερα έφτασε και ο Σκόρδας. Και τα επτά μέλη του δ.σ. είναι παρόντα στο συμβούλιο, το οποίο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

To Top