Νέο διακανονισμό πρότεινε η ΚΑΕ στον Πετράτο – Έκκληση στους παίκτες να δείξουν σύνεση

Νέα προφανώς βελτιωμένη πρόταση κατατέθηκε από την ΚΑΕ Άρης στους παίκτες που έχουν λαμβάνειν και εκπροσωπούνται από τον Νίκο Πετράτο, για τους διακανονισμούς των οφειλών. Η άλλη πλευρά καλείται να απαντήσει μέχρι αύριο.

Είναι η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση διακανονισμών αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Άρη και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. Ο Νίκος Πετράτος εκπροσωπεί τους Μπάρλο, Αργυρόπουλο, Σκορδίλη, Χρυσικόπουλο, Χαραλαμπίδη, Κουμπούρα, Ντικούδη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ σαφέστατα καταλαβαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να πάρουν χρήματα για τα οποία έχουν δουλέψει, όμως ζητάει και από τους παίκτες και τον εκπρόσωπό τους κατανόηση της κατάστασης.

Ο κόσμος του Άρη δεν σταματάει να στηρίζει οικονομικά ποδόσφαιρο και μπάσκετ και αυτό – όσο επαγγελματίες κι αν είναι οι παίκτες – θα πρέπει να το λάβουν υπ’ όψιν τους και να εκτιμήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις νέες συνθήκες που επικρατούν με την κρίση στην χώρα.

Η διοίκηση του Άρη προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο δίκαιους διακανονισμούς με τους παίκτες, έχοντας ως μοναδικό στόχο την συνέπεια και την αξιοπιστία και απλά ζητάει από αυτούς να εκτιμήσουν την προσπάθεια που γίνεται.

 

To Top