Ένταση και διακοπή στη Κοινωνία Μελών! “Βρείτε επιτέλους λύση!”

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη! Πως να παρθεί από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το συμβούλιο; Υπήρξε μεγάλη ένταση για άλλη μια φορά, κυρίως από την πλευρά Σκόρδα, ο οποίος απαίτησε από τον Άγγελο Γρόλλιο και τους Δεσύπρη, Αλεξανδρίδη, Ναούμ και Ζουμπουρίδη να παραιτηθούν, για να αναλάβει αυτός!

Το κλίμα ήταν τεταμένο εξαρχής στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο λόγω της επιστολής Σκόρδα που έβαλλε κατά πάντων! Ο ίδιος λίγο μετά το ξεκίνημα του συμβουλίου απαίτησε την παραίτηση του Άγγελου Γρόλλιου, χρεώνοντάς του λάθη στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την κατάσταση! “Να παραιτηθείτε όλοι, για να αναλάβω εγώ! Έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την ομάδα”, είπε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Γρόλλιος απάντησε άμεσα σε οργισμένο ύφος! “Να παραιτηθείς εσύ! Έχεις χρεώσει την ομάδα και ζητάς να φύγουμε εμείς! Σε ότι κι αν κάνουμε, βάζεις τρικλοποδιές”, είπε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών.

Τα πνεύματα ήταν κάτι παραπάνω από… οξυμένα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Αμέσως μετά από αυτή την ένταση αποχώρησαν οι Άγγελος Γρόλλιος, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και Παναγιώτης Ζουμπουρίδης. Το συμβούλιο τυπικά συνεχίστηκε με παρόντες τους Δεσύπρη, Ναούμ, Σκόρδα και Ματθαίου, όμως δεν μπορεί να παρθεί καμία απόφαση εν τη απουσία προέδρου και αντιπροέδρου.

Ακόμα και σήμερα, μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό ότι ο Άρης χρειάζεται χρήματα… χθες! Δεν μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί αυτό το θέατρο παραλόγου που παίζεται, μια κατάσταση… διλημμάτων ανούσιων, την ώρα που ο ίδιος δίνει χρήματα από το υστέρημά του.

Αυτοί οι επτά που αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών πρέπει να βρουν λύση τώρα! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το… γαϊτανάκι των εγωισμών. Χρειάζονται αποφάσεις, χρειάζονται χρήματα, χρειάζεται δράση και όχι… μουτράκια!

 

 

 

 

 

To Top