Ο Μποχωρίδης δεν ικανοποιήθηκε, η ΚΑΕ περιμένει απάντηση ή αντιπρόταση

Η ΚΑΕ περιμένει άμεσα και την απάντηση του Λευτέρη Μποχωρίδη στην πρόταση που έχει καταθέσει για τετραετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του παίκτη, η πρόταση που έχει δεχτεί δεν τον καλύπτει. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση περιμένει την απάντηση του Μποχωρίδη και προφανώς την αντιπρότασή του.

Ο Άρης έκανε πρόταση στον παίκτη που έχει αναδείξει, προσφέροντάς του συμβόλαιο τεσσάρων ετών με αποδοχές που έκρινε η διοίκηση ότι μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και αξιοπιστία.

Ο Μποχωρίδης δεν φέρεται να είναι ικανοποιημένος από αυτή την πρόταση και λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει σε επαφή με την διοίκηση της ομάδας, κάνοντας αντιπρόταση. Τουλάχιστον αυτό είναι που περιμένει η ΚΑΕ, ώστε να ξεκινήσει μία διαπραγμάτευση.

Όλοι οι παίκτες, και του Μποχωρίδη συμπεριλαμβανομένου, θα πρέπει να αντιληφθούν ένα πράγμα. Πως η διοίκηση του Άρη κάνει προτάσεις βάσει της πραγματικότητας που έχει να αντιμετωπίσει και σίγουρα όχι βάσει των επιθυμιών της υπό την έννοια ότι π.χ. θα ήθελε να προσφέρει περισσότερα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει, δεν θα… τάξει, για να είναι μετά ασυνεπής.

Ο Μποχωρίδης ίσως να έχει στο μυαλό του και την λύση του κολεγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως αυτό είναι μια επιλογή που εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο…

 

To Top