ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στο PRESSARIS: “Ο περήφανος Άρης και ο πρωταθλητής των Πρεσπών”

Πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή που μας έστειλε στο PRESSARIS φίλος αναγνώστης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ιωάννης Χανίδης αναφέρεται στις… αντιθέσεις: “Ο περήφανος Άρης και ο πρωταθλητής των Πρεσπών”.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ήμουν επί 11 χρόνια διαιτητής ποδοσφαίρου και μάλιστα ήμουν στην πόρτα της Β’ εθνικής αλλά με έφαγε η εξυγίανση γιατί ήμουν γνωστός στον κύκλο μας για τα κιτρινόμαυρα ΑΡΕΙΑΝΑ αισθήματα μου!

Οπότε αυτά που βλέπω να γίνονται φέτος με δαύτους με έχουν βγάλει από τα ρούχα μου!

Έτσι μετά και το fair play show των πρω(κ)ταθλητων των Πρεσπων ήθελα να γράψω 2-3 αράδες γιατί έχω αηδιάσει για ακόμα μια φορά!

“My game is fair play” : Φράση άγνωστη για τους πρωταθλητές των Πρεσπων!

Στο βωμό του “διορισμένου” πρωταθλήματος με πρωθυπουργικο διάταγμα, δεν τηρούν ούτε τα βασικά! Και βγαίνει από πάνω ο παίχτης τους και κράζει τον αντίπαλο γιατί τόλμησε ο καημένος να τραυματιστεί!

Έχετε πραγματικά παίχτες(κράζουμε αντιπάλους τραυματίες και τους αποκαλούμε “κοριτσάκια”)και προπονητή(πιο γραφικό και από τα Μετέωρα) και πρόεδρο(εισβολή με πιστόλια) που σας αξίζει!

Πόσο περήφανο με κάνεις ρε ΑΡΗ γιατί δεν είσαι τέτοιος, που δεν έκατσες ποτέ να χάσεις(βλέπε παοκ-καλαμάρια) για να ρίξεις στην Β’ αντίπαλη ομάδα, που ποτέ σαν οπαδοί δεν γιουχαραμε τους παίχτες μας που πανηγύριζαν γιατί έβαλαν γκολ(βλέπε παοκ-καλαμάρια) ενώ εμείς θέλαμε να χάσουμε και μάλιστα εντός και εκτός έδρας!

Πόσο περήφανος είμαι για σένα ρε ΑΡΗ που δεν έχεις δανεικούς αριστερά και δεξιά και δεν παίζεις “φιλικά”! Πόσο περήφανος είμαι για σένα ρε ΑΡΗ που δεν σου δίνουν όλο το γήπεδο οι αντίπαλοι πρόεδροι(βλέπε Ξάνθη) σε εκτός έδρας παιχνίδι και δηλώνουν “τραυματίες” 5-6 αντίπαλοι τυχαία και άλλοι τόσοι “τιμωρημένοι” πριν τα μεταξύ μας παιχνίδια!

Πόσο περήφανος που δεν με έσωσε από την Β’ κανένας πρόεδρος επο,επαε, διαιτητικό δικαστήριο κλπ και δεν άνοιξαν τράπεζες Κυριακές!

Πόσο πόσο περήφανος είμαι για σένα ρε ΑΡΗ που δεν έχω “δικό μου” πρόεδρο της ΕΠΟ! Πόσο περήφανος είμαι για σένα ρε ΑΡΗ γιατί δεν ήσουν, δεν είσαι και δεν θα είσαι σε κανένα άρμα,ανήκεις μόνο στον λαό σου και τους περήφανους οπαδούς σου!

Πόσο μου ομορφαίνεις ρε ΑΡΗ μου την ζωή…μέχρι τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση!

υ.γ ο κορεκτορας κάθε φορά που έγραφα παοκ, διόρθωνε σε ΠΑΣΟΚ! Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!

Θα ήθελα αν ήταν δυνατόν να δημοσιευτεί γιατί πιστεύω ότι εκφράζει πολλούς από εμάς!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ακόμα και που μπήκε κάποιος στον κόπο να το διαβάσει.

To Top