ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναδιάρθρωση, το δεδομένο τηλεοπτικό συμβόλαιο και το μπάτζετ της νέας σεζόν…

Η χθεσινή απόφαση περί αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δίνει την δυνατότητα στον Άρη να έχει από νωρίς μία βάση πάνω στην οποία θα “χτίσει” την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ως γνωστόν, μοχλός πίεσης για να συμφωνήσει οριστικά η Σούπερ Λιγκ και η ΕΠΟ στην αναδιάρθρωση ήταν η ανάκληση από πλευράς Γιώργου Βασιλειάδη της στήριξης που προσέφερε στο πρωτάθλημα μέσω των τηλεοπτικών συμβολαίων στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, που πέρσι δεν είχαν τηλεοπτική “στέγη”.

Τι σημαίνει πρακτικά για τον Άρη η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων; Η σύμβαση που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με την ΕΡΤ έχει ισχύ και για την επόμενη σεζόν. Άρα στα ταμεία του Άρη θα μπει και τη νέα σεζόν για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για χρήματα, τα οποία θα αποτελέσουν την βάση του μπάτζετ του Άρη της επόμενης σεζόν. Το γεγονός πως δεν θα μπει στη διαδικασία ο Άρης να βρει νέα τηλεοπτική “στέγη”, καθώς η αναδιάρθρωση πέρασε και οι συμβάσεις με την ΕΡΤ συνεχίζουν να έχουν ισχύ, δίνει στον Θοδωρή Καρυπίδη την δυνατότητα να σκέφτεται την “επόμενη μέρα”.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” πρόκειται άμεσα να καθορίσει το μπάτζετ της νέας σεζόν, έχοντας πλέον ως δεδομένα τα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, προκειμένου να προχωρήσουν ανανεώσεις και μεταγραφές.

 

To Top