Επιστολή στο PRESSARIS: “Στον πρωθυπουργό και ο Άρης! Τι έχει να φοβηθεί και δεν φωνάζει;”

Eπιστολή στο PRESSARIS έστειλε ο αναγνώστης Χρήστος Βενέτης σχετικά με τις εξελίξεις στον Άρη και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Όταν διοικείς μιά ομάδα δεν φροντίζεις μόνο να οργανώσεις τα του οίκου σου αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρεσαι ΚΑΙ για αυτά που ισχύουν για τους αντιπάλους σου ΚΑΙ συμμετέχεις στα δικαιοδοτικά όργανα ΚΑΙ προβάλλεις τις θέσεις σου.

Αν δεν τα κάνεις όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα αδικηθείς, ειδικά στο ποδόσφαιρο που ξέφυγε από τα όρια του αθλητισμού και είναι μία μπίζνα.  Οι αποφάσεις σκάνδαλο αμέτρητες και σε καμία ο ΑΡΗΣ να μην είναι ευνοημένος αλλά αντίθετα καταποντισμένος.

Τι έχει να φοβηθεί λοιπόν και δεν φωνάζει θεσμικά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την εύνοια του συμπολίτη που θέλει να γίνει ολυμπιακός στη θέση του ολυμπιακού και ταυτόχρονα το παίζει αδικημένος και εξυγιαντής;

Ηταν εξοντωτική η ποινή των -3 βαθμών και των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα  έκτροπα της Τούμπας που έχουν πολλάκις επαναληφθεί ατιμωρητί; ( τραυματισμός Καραλιόπουλου από ρίψη αντικειμένου, κάψιμο του πούλμαν της αποστολής του ΑΡΗ με Ρότσα, λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ -ΟΣΦΠ στο 82, τραυματισμός διαιτητή Καζναφέρη κλπ ).

Είναι ποινή αυτή που του επεβλήθη για τα επεισόδια στον τελικό; Ο ΑΡΗΣ έπαιξε 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!!! και τιμωρήθηκε σε 2ο βαθμό από έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα με -3 βαθμούς για την Κουρουμπίλια!

Στη διοίκηση του ΑΡΗ αντιλαμβάνομαι ότι είναι δικαίως άλλες οι προτεραιότητες αλλά και η μηδενική αντίδραση και αφωνία θεριεύει το θράσος των γιαλαντζί μακεδονομάχων. Θα πρέπει και ο ΑΡΗΣ να ζητήσει ακρόαση από τον πρωθυπουργό και να πιέσει τους πολιτικούς για πιστή τήρηση των νόμων και αποφάσεων όπως είναι και το momentum της κυβέρνησης.

Για τους δε αθλητικούς δικαστές που ερμηνεύουν κατά το δοκούν τα εκτεταμένα ή όχι επεισόδια  θα πρέπει να ελεγχθούν προσωπικά ακόμη και με άρση του απορρήτου των συνομιλιών τους.

Γιατι είναι έλλειμμα Δημοκρατίας όταν και οι κρίνοντες δεν κριθήσονται!

Περιμένω αντίδραση και λίγο νεύρο από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

To Top