Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΚΑΕ

Η χρονιά για τον Άρη ολοκληρώθηκε και πλέον όλο το ενδιαφέρον μεταφέρεται στις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει η διοίκηση, αλλά πιο πριν στις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουν οι μέτοχοι για το τι προτίθεται να κάνουν και τι όχι με το μπασκετικό τμήμα.

Εκκρεμεί μια γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ. Η άτυπη συνάντησή τους που είχε συζητηθεί να γίνει χθες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έγινε ποτέ, οπότε όλες οι εξελίξεις μεταφέρονται στην γενική συνέλευση, η οποία προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί οριστικά πότε θα γίνει. Είχε ακουστεί κάτι για τις 10 Μαϊου, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί από την ΚΑΕ κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να γίνει κάποιες μέρες αργότερα, αλλά σίγουρ μέσα στον Μάιο.

Εκεί ο Λευτέρης Αρβανίτης, νυν πρόεδρος στην ΚΑΕ, θα ζητήσει από τους μετόχους να συνεχίσει στη διοίκηση με διαφορετικό διοικητικό σχήμα, καθώς όπως έχει δηλώσει δημόσια σε πρόσφατη τοποθέτησή του έχει έτοιμα τα νέα πρόσωπα που θα εμπλακούν στην ΚΑΕ.

Πέρα από τον ορισμό νέας διοίκησης, πάντα μέσω πρωτοδικείου, οι μέτοχοι θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν και πώς θα στηρίξουν (αν στηρίξουν) οικονομικά την ΚΑΕ την επόμενη χρονιά, ιδιαίτερα κομβική, καθώς από την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες που έχουν μπει στο άρθρο 99, αλλά και προς αυτούς που μπορεί να μην είχε μπει, αλλά έχουν συμφωνήσει σε ανάλογους διακανονισμούς.

Επίσης, θα πρέπει να κλείσει και η φετινή χρονιά, γιατί υπάρχουν ακόμα ανοικτές υποχρεώσεις…

 

To Top